Koirataito      Koirataito      Kouluttaja Kaisa Hilska

Koirataidon kouluttajana toimii Kaisa Hilska (os. Koljonen). Kaisa on aloittanut koiraharrastuksensa vuonna 1988 ensimmäisen oman koiransa x-rotuisen Iitan kanssa. Rotuina tämän jälkeen on ollut appenzelli, saksanpaimenkoira, kultainennoutaja ja australiankelpie. Hän toimii eläintenkouluttajana ja lampurina.

Kaisa on toiminut kouluttajana, ylitoimitsijana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana useissa koiraseuroissa Turussa sekä Forssassa. Hän toimii jalostustoimikunnissa kelpieiden osalta sekä SBCAKissa että SPKYssä. Pelastuskoiratoiminnassa hän on toiminut hälytysryhmässä kelpieidensä kanssa vuoteen 2012 saakka.

Kaisa kasvattaa kelpieitä kennelnimellä Kelmi, joiden kanssa hän tekee työtä paimenkoirien koulutuksen parissa, kilpailee ajan salliessa paimennuksessa ja toimii paimennuksen ylituomarina ja on aiemmin kilpaillut myös agilityssä, PK-haussa korkeimmassa luokassa, pelastushaussa ja raunioilla ja TOKOssa. Kotoa löytyy myös lancashire heelerit ja chihuahua, tyttärien harrastuskavereina.


Kaisa Hilska opettaa ammattikoulutasolla eläinten ruokintaa, genetiikkaa ja jalostusta sekä anatomiaa, käyttäytymistä ja oppimispsykologiaa. Hän toimii myös jalostusneuvojana. Koulutukseltaan hän on agrologi AMK ja eläintenkouluttaja.