Koirataito      Koulutus      Ruokavalioiden suunnittelu ja laskenta

Ruokavaliosuunnittelu

Koiran rotu, paino, aktiivisuus ja mahdolliset erityistarpeet huomioiva ruokavalio juuri sinun koirallesi! Tilaamalla yksilölliset ruokintaohjeet voit ruokkia luonnollisilla, tuoreilla raaka-aineilla koirasi yhtä turvallisesti kuin kuivamuonilla. Suunnittelussa otetaan huomioon koiran rotu, ikä paino, aktiivisuus, työn määrä, lämpötilaolosuhteet, erityistarpeet ja omistajan toivomukset ruokavaliosta. 

Olipa koirasi pentu tai ikääntyvä, sairas, imettävä tai huippu-urheilija, yksilön tarpeiden mukaan lasketuilla ruokintaohjeilla voit valmistaa itse koirasi ravinnon, eikä sinun tarvitse kantaa huolta sen ruokinnan tasapainoisuudesta. Useat maajoukkuetason urheilukoirat ovat tilanneet laskelmat tuoreruokintaan kauttani. Ruokintasuunnittelusta on hyötyä myös työkoirien ruokinnan toteuttamisessa ja rytmittämisessä siten, että huippukunto saadaan ajoitettua sinne, missä sitä tarvitaan.

Lasken erityisruokavaliot sekä eläinlääkärin lähetteellä että yksityisesti tilaamalla. Diagnoosina voi olla sydänvika, virtsakiteet (kidetyyppi tulee olla määritetty), maksan, munuaisten tai haiman tulehdus tai vajaatoiminta, nivelongelmat, autoimmuunisairaus, allergia, suolistotulehdus, krooninen hiivatulehdus, aineenvaihduntaongelmia tms. Oikealla ruokavaliolla oireilua voidaan merkittävästi vähentää ja auttaa paranemista käyntiin. Erikoiskuivamuona ei ole ainoa vaihtoehto, vähintään yhtä hyvään tulokseen pääsee myös yksilöllisen ruokintasuunnitelman avulla.

Ruokavaliosuunnitelmat ja -laskenta tilauksesta, hinnat alkaen 80€

KASVATTAJA! Kysy kasvattajapakettia, jossa ohjeet juuri sinun rotusi ruokintaan luovutusiästä aikuiseksi turvallisesti kotoisella ravinnolla.

Yhteydenotot sähköpostilla tai puhelimitse:
Kaisa Hilska
Koirankoulutuspalvelu Koirataito

p: 050-5501470